به گزارش جنوب آگاه
مسعود خداپناه رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی خوزستان امروز در نشست خبری با حضور اصحاب رسانه اظهار داشت:
افزایش کیفیت آموزشی در بخش دانشجو و مدرسین راهبرد اصلی دانشگاه است.
وی افزود:
در یک دوره، تعداد مراکز علمی کاربردی در کشور به بیش از یک هزار مرکز رسیده بود اما با مصوبه شورای عالی اداری که بر اساس آن باید مراکز وابسته به دستگاههای دولتی تعطیل میشدند، تعدادی از مراکز تعطیل و به حدود ۵۲۴ مرکز رسید.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی خوزستان بیان داشت:
دانشگاه علمی کاربردی از ابتدا دانشگاه نسل سوم بوده و دانشگاه ما دانشگاهی است که نزدیکترین مسیر را برای تبدیل علم به ثروت دارد. در آینده با نیازهایی که جامعه در بخشهای مختلف تولیدی، اقتصادی و صنعتی مطرح میکند که امیدواریم با کمک برای حل شدن مشکلات جامعه در این زمینهها، به دانشگاه نسل چهارم تبدیل شویم.
وی بیان داشت:
یکی از مزایای دانشگاه علمی این است که برای ایجاد رشته مطابق با نیازهای جامعه مشکلی ندارد. برای اضافه شدن رشتههای جدید به دانشگاه، نماینده دفتر گسترش در دانشگاه حضور دارد و همین مساله باعث میشود سرعت کار در دانشگاه علمی کاربردی نسبت به سایر دانشگاهها بالاتر برود.
این عضو هیئت علمی دانشگاه اظهار داشت:
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی خوزستان با اشاره به مصوبه شورای عالی اداری در بهمنماه ۹۶ مبنی بر تعطیلی دانشگاههای وابسته به دستگاههای اجرایی، گفت: با توجه به اینکه در آن زمان پذیرش دانشجو در این دانشگاهها متوقف شد، دانشجویان آنها حالا ترم چهار هستند و به زودی فارغالتحصیل میشوند.
وی با توضیح دراین باره بیان داشت:
در استان ما هفت مرکز داشتیم که براساس این مصوبه تعطیل شدند. دو مرکز جهاد کشاورزی اهواز و دزفول، دو مرکز فنی و حرفهای اهواز و دزفول، مرکز خبر، مرکز میراث فرهنگی و مرکز بهزیستی، مراکزی هستند که با این مصوبه منحل شدند.
خداپناه ادامه داد:
ما برای ایجاد مراکز جدید جایگزین هیچ محدودیتی نداریم. در حال حاضر در حال راهاندازی مرکز علمی کاربردی پتروشیمی هستیم، مرکزی نیز در خرمشهر در زمینه ناوبری و دریایی تشکیل میشود.
وی تصریح کرد:
در حال حاضر حدود ۲۹ هزار و ۳۰۰ دانشجوی فعال در دانشگاه علمی کاربردی مشغول به تحصیل هستند. این در حالی است که برخی صندلیها در دانشگاههای دولتی که رایگان هستند، خالی مانده است.
این استاد دانشگاه گفت:
در مهرماه امسال برای نخستین بار پذیرش دانشجو در دانشگاه ما بر اساس خوشههای شغلی است. امسال در حدود ۲۴۰ کد رشته در ۱۸ مرکز علمی کاربردی در استان پذیرش دانشجو داریم. از این ۲۴۰ کد رشته، حدود ۷۰ رشته جدید هستند.
وی درباره کیفیت تدریس بیان داشت: در سال ۹۷ نیز مجوز جذب ۲۰۰ مدرس را در دانشگاه داشتیم که از کسانی که مراجعه کردند، حدود ۱۴۰ نفر جذب شدند. یعنی در مجموع برای حدود ۶۵۰ نفر کد مدرسی صادر کردیم. از آن ۲۷۰۰ نفری که کد مدرسی داشتند نیز، ۱۴۰۰ نفر برای تکمیل پرونده به دانشگاه مراجعه نکردند و ما کد مدرسی این افراد را در همین ماه باطل میکنیم.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی خوزستان درباره سطحبندی مراکز علمی کاربردی در کشور، گفت: سطحبندی مراکز از سال گذشته آغاز شده و دارای ۵۵ معیار و ۱۸۰ نشانگر است.
وی درباره معیار ارزیابی مراکز دانشگاهی گفت: مراکز از نظر بخشهای آموزشی، دانشجویی، فرهنگی، پژوهشی، تجهیزات، امکانات، اساسنامهها و غیره بررسی و ارزیابی میشوند.
خداپناه همچنین به مسئله کیفیت آموزش اشاره و گفت: در سال تحصیلی پیش رو ۲۵ کدرشته درسی امتحات خود را به شکل متمرکز و هماهنگ کشوری برگزار میکنند.
ثبت دیدگاه